Artikel in Vrouw, 14-01-2017

Enige tijd geleden bezocht een cliënte mijn spreekuur met de vraag of ik iets zou kunnen doen aan haar hals. Mooi, expressief gezicht, maar wat huidoverschot bij de kaaklijn en de hals. Tevens duidelijk zichtbare halsspieren aan de voorkant. Wat wel “de trambaan” genoemd wordt.

Er zijn verschillende mogelijkheden om het huidoverschot van de hals te corrigeren. Met haar heb ik een behandelplan afgesproken. Ze vertelde me dat ze er graag een artikel over zou willen schrijven.

Volgens plan heb ik bij haar de huid en het steunweefsel van de wangen en de hals gelift als mede een platysma-plastiek.

De ingreep is inmidels 2 maanden geleden. en alles is prima gegaan. Ook het artikel is inmiddels verschenen. Juist omdat er door haar niet geheimzinnig wordt gedaan over de ingreep die ze heeft ondergaan, kan ik er ook over schrijven.

Hierij de foto’s van vóór en na de ingreep en ook  de link naar het artikel in het magazine  “Vrouw” van de Telegraaf. Er is nog een klein beetje bloeduistorting te zien en de littekens zijn nog een beetje rood, maar je kan wel mooi zien wat het resultaat zal worden.

voor en 3 weken na de ingreep.
voor en 3 weken na de ingreep.