Huidtherapie na een Facelift

Binnen de Velthuis Kliniek zijn we ervan overtuigd dat het gezicht op vele manieren oud kan worden, en dat dat zich ook op vele manieren kan presenteren. Het kan de huid zelf  zijn met rimpeltjes en wat pigment vlekken, het kan de hoeveelheid huid zijn, waardoor je plooien krijgt en waardoor bijvoorbeeld de wangzakjes ontstaan. Het spreekt dan ook vanzelf dat  er ook meerdere soorten behandelingen zijn die allemaal hun plaats hebben in de behandeling van het ouder wordende gezicht.

Van deze behandelingen is de face-lift misschien wel de meest ingrijpende. Het is belangrijk dat de huid in top-condtie is als hij moet herstellen van de operatie. Daarom zijn we begonnen in de Velthuis Kliniek met standaard een huidtherapeutische behandeling voorafgaand aan de facelift en tevens een behandeling vier tot zes weken na de operatie. Zodat we zeker weten dat de genezing optimaal is. Deze behandelingen houden in dat voor de behandeling een huidadvies (Visia) wordt gegeven, tevens krijgt de huid een peeling voorafgaand aan de operatie en nog eens een aantal weken na de ingreep. Niet alleen is de huid dan in top-conditie, het ziet er ook nog eens prachtig uit! Strak en glad!

Wilt u meer weten over facelifts of over de afdeling huidtherapie in de Velthuis Kliniek, of wilt u een afspraak maken klik dan hier.