Film van een spreekuur bezoek

Het is voor veel vrouwen best een grote stap om een afspraak te maken op het spreekuur. Dat begrijp ik ook wel, tenslotte voelt dat toch een beetje als de eerste stap. Alsof je al een beetje besloten hebt een ingreep te ondergaan. Dat is natuurlijk niet zo. Je komt om je te laten informeren. Om te vertellen wat je stoort en om te horen wat er aan gedaan kan worden. Wat dat inhoudt en wat de consequenties zijn. Veel kan je ook wel op het internet opzoeken, maar geldt dat ook voor jou? Hoe wordt het? Wordt die kaaklijn wel strak? Ga je er niet heel anders uitzien? Is er bijvoorbeeld een narcose nodig?

Al dat soort vragen komen tijdens het spreekuur aan bod. Op al die vragen moet je een bevredigend antwoord krijgen. Een belangrijk gedeelte van het spreekuur is “de spiegel”. Samen kijken we dan voor de spiegel wat er aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden. Dat geeft het beste weer wat je kan verwachten van het resultaat. En eigenlijk valt dat spreekuur bezoek iedereen altijd enorm mee.

Ter illustratie een kort filmpje van een spreekuur bezoek van een patiënte die in aanmerking kwam voor een ooglidcorrectie en een S-lift.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=BljBmlmqF68