Vanavond de eerste aflevering van serie 2 van Lelijke Eendjes. Op RTL5 om 21:30.

Ook terug te kijken op RTL XL

Na een mooi eerste seizoen van Lelijke Eendjes waarin  10 deelnemers een nieuwe start hebben gekregen, is het programma nu terug met een tweede seizoen! Vanaf donderdag 2 februari is 6 weken lang te zien hoe de Velthuis specialisten mensen helpen die zich een ‘lelijk eendje’ voelen en ernstig worden gehinderd door hun looks.

In elke aflevering vertellen twee deelnemers hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze worden vaak gepest, nageroepen of verbergen hun lichaam onder een dikke laag kleding omdat ze bijvoorbeeld een opvallend grote neus, geen borsten of enorm veloverschot hebben. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. En delen vervolgens hun behandeltraject en het resultaat hiervan met de kijker.

Volg de serie elke donderdag om 21.30 uur bij RTL5 om te zien hoe de deelnemers weer met zelfvertrouwen weer de wereld in stappen. Het programma wordt herhaald op zaterdagavond 19.00 uur bij RTL5 en is natuurlijk ten alle tijden terug te kijken op onze site of via RTL XL.

SHARE IT:

Related Posts